lördag 1 mars 2008

Tänke tiden...

Shiit va allt känns sjukt..!
jag har typ redan tappat bort mig själv... Varför ska det jämt hända mig en massa skit för? Jag har aldrig den jävla turen att bara få ta de lungt, vara lycklig osv.. Alltid samma gamla skiiit! Tyvärr kan jag inte gå tillbaka till dig.. de är helt fel, vi pröva förut och de gick ju inte.. joo, de har gått ett tag och vi kanske ändrats, men faan tänk på detta.. de tog nyss slut mellan mig och min kille.. Du bara hoppar på mig så fort jag är ledig.. Jag förstår faktist inte vad det är du vill ha utav mig, seriöst.. är de kärleken? den som du har kunnat hitta ny nu i snart 1 helt år... Jag orkar inte längre! Såklart jag älskar dig, men vår tid känns faktist över!

Sen har vi nästa..
Ja träffade dig för att jag gillar inte att se dig olycklig.. Men ja vet inte hur länge jag orkar.. Ja försöker göra dig glad och så men fan inget duger.. jaa, ja kanske e din största kärlek hittils, men du behöver inte göra dumma saker för att jag inte vill vara tillsammans med dig.. Jag tycker om dig som min vän, inget annat.. vafaan! hitta någon annan.. Börja ragga!!! sup inte ner dig tills varje gång vi ses..! de verkar vara den ända nyktra tiden för dig.. de e fan tragiskt..! T ex. Jag var med dig till klockan sent på kvällen.. Efter jag åkt börjar du festa och dricka.. Grattis vilket liv du har.. Jag vet att de e på G av mig som du e såhär.. Kanske bäst och försvinna helt då?!

Ja vet inte vart jag ska ta vägen.. Jag tror att jag ska bara dra till norge fan hela sommarlovet.. Komma bort från allt skit, bort från alla tankar och bara börja om på nytt.. Såklart kommer jag sakna mina vänner äckligt mycket.. men ja kommer ju hit då och då... Eller nått.. Asså ja e såjäla trött på allt!!! Och att jag är ensam nu gör ju inte allt bättre.. Faaaaaan!!!!! Vad ska jag göra åt mitt liv?! Jag kan ju knappast hitta kille, Jag blir ju ändå lämnad med brustet hjärta ändå.. När man tror att man har de bästa är allt en jävla lögn ovs. Jag skulle bara vilja skita i sverige.. men de känns som ett svek mot mina underbara vänner.. Men om ni tänker lite på mig, vad tjänar de till om jag är kvar här? ingenting!! Så om jag drar någonstans är de endast för min skull, och skyll ingenting på er själva, NI är orken att jag ska fortsätta leva!


Tia Jessica Määttänen!
Du är mitt liv! Asså så mycke kärlek och vänskap har jag aldrig fått i hela mitt liv, Ingen har brytt sig som du.. Ingen har fått mig att känna såhär förut, du är som min nya kärlek :P Jag är så jävla glad att jag har hittat dig för de finns ingen i världen som kan ta din plats i mitt hjärta.. Du slog till som en blixt och du kommer alltid stanna kvar.. Du är en riktig vän för livet och jag kommer aldrig någonsin släppa dig! Hur mycke vi än kanske bråkar, hur mycke vi än tröttnar ska jag följa med dig.. Jag kommer aldrig lämna dig min älskling! Du och ja mot världen!
U ARE THE LOVE OF MY LIFE! <3