torsdag 23 oktober 2008

haha, åååh.. Steffen e ju bara för söt :D
Det är iallafall bestämt att han kommer till oslo på fredag :D
han åker mer än 2 timmar för att umgås med mig.. FAAN va kul!!! Tråkigt att inte Thomas kunde hänga med :( Men Stian kanske hänger med ist.. jag hoppas Steffen drar ihop gänget.. det skulle va jättekul! ÅÅÅÅH, TODDAN <3<3<3 hahahahahah!!!!!! den ikke finaste mannen på jorden!! fan va roligt!! men de är inte länge kvar tills jag åker nu :D WEEEY!!!!

Elin Engman kommer vara tuffast på lördag!!! promise!

Sandra ville ju att ja skulle me ut i helgen, aa och ja e ju så snäll att ja följer med.. på lördag är de halloween fest på stanleys så de e dit jag ska.. Så jag har funtat på hela jävla veckan typ va ja ska va.. pirat som förra året? nää, de e tråkigt och vanligt.. sen kom jag på, Cowgirl kanske? neee, de e fan vanligt de me.. Men nu har jag kommit på de ultimata.. de e en hemlis!!! haha!!! Den som e nyfiken får då alltså ta och komma till stanleys och kolla in mig :D weeeyy..

2 ledtrådar.. 1. Pinne 2. Lila
kommit på än???? hahaha!!!!

aa, de va väl bara de jag ville skriva :)

Ha de bra och va gla
så får du en smäll ida :D

tjenare..
Sitter i skolan och har inte så kul. Men ja längtar till klockan blir 1 :D då ska jag röra mig upp till essingen till praktiken :D Hoppas bara att jag hittar :P De va ju lite krångel förra gången :P Nu har jag gjort min cowgirl så himla mycke snyggare.. MUMS!!!!
Nu har jag beställt tattoo tid :) den 6/11 blev de.. hoppas de blir bra bara, men de vet jag att de blir men ändå.. Sandra har lovar att hon ska hålla mig i handen! ja säger bara MEEEUUU

Om ca 1 månad får jag och mammsen vovve.. Smow heter han.. :D YIIIIPPIIIEEE!!!