måndag 20 oktober 2008

INLÄGG 100, yeeey

Nee nu sitter jag här i mitt lilla rum, hmm, va ska man göra? sussa kanske e en bra ide! Jag behöver all sömn jag kan få :P

Jag är lite Förbannad/Ledsen/Sviken/Krossad om ja ska vara ärlig! Så mycke som man kämpar och de blir bara skit ändå.. folk bryr sig inte tillräckligt!

Min helg har vart sugig också!
Fredag gjorde man absolut ingenting :(

Lördag va men me lillasyster ett tag och sen gick ja ut.. visst ja hade kul ute men ja kände inte för att gå på efterfest, ville bara till baby och sussa, men de fick man ju ej.. så tog typ 2 timmar att gå till efterfesten (grusåsen) för de va många hinder å vägen.. Nykter va ja också så ja bara klaga.. ja ville bara hem och sussa men fortfarande NEJ :(..sen är vi på efterfesten och ja håller typ på att somna.. ja har skit tråkigt, sen vill ja gå hem.. visst då gick de.. när de va ap långt att gå.. så skulle ja ju åka en bit me Rolle som skulle hem till blombacka, men han somna typ i soffan och då fick ja fan nog...

Jag gick typ från grusåsen vid 05:15 och kom hem till baby 06:00.. JAG GICK TOTALT ENSAM FRÅN GRUSÅSEN TILL MARIEKÄLL MITT PÅ MORGONEN.. INGEN ringde eller messa och kolla om de gick bra.. INGEN kolla om jag hade kommit fram säkert eller nått.. Då känner man sig ju ganska omtyckt, ellerhur.. Men där gick jag ensam på söndags morgonen i bara ett par tunna jeans och en kofta, i spöregnet.. och inte nog me de så va de 3 killar som gick efter mig, men de avvek efter ett tag..

Söndag, sov till typ 17:00, är fortfarande iskall från nattens vandring, ja e typ blöt fortfarande och bara allmänt nere.. Sen kom baby hem igen och gosa lite med mig.. då vart ja lite varmare..

Allt från mig!!!!
tack och hej,
bråka ej me mig!