måndag 19 maj 2008

Ja, nu är ja hemma, de vart en snabbis i skolan idag.. Jag skulle bara skriva ett cv. De gick faktist bättre än förväntat :P Kanske skulle skrivit ett riktigt ändå?:P haha!

Jag har varit i Gnesta typ hela helgen.. de känns fett skönt! Har saknat de fett me mycke! fredags kila jag och Monkan dit efter Sandras middag. Lördags drog jag och Sandra dit och umgicks med Puttran, Ruben och Monkan <3 Fett me gos asså! Söndags drog ja hem från gnesta och va hemma och kolla film.

Tack för att ni finns Puttran, Ruben, Monkan och Sandra! Love U
Tack till mina andra närmaste vänner också, ni är GULD!

Ja sitter här hemma och tänker på Nathalie gumman!

De är så mycke som du missar nu, jag förstår inte hur de kunde gå så himla snett! Du va en så fin människa, ja alla har väl brister men de kunde ju fixat sig! Jag vet inte vart jag ska ta vägen faktist, jag är bara så sugen att bara dra nu! jag vill inte vara kvar här i södertälje, allt känns så jävla dystert typ! Alla de falska typerna, alla de man vill glömma, de är överallt! JAG VILL EJ! Men ja tänker inte göra som dig gumman och bara släppa allt och försvinna helt! Jag vill bara bort dit ingen känner mig, vara ensam ett bra tag och tänka igenom allt. Känns inte som att de finns nått sånt ställe för mig. Men men, vi ses en dag vår underbara ängel! <3

Varför måste man typ ha förhållande? Jag sitter ju ändå bara ensam i slutet, jag vet att jag har en speciell personlighet som jag kanske borde finslipa litegrann. Men de e bara onödigt. De kommer finna mer fel på mig och så kommer inte Elin Engman finnas längre, då är de bara nån jag inte är. Men orka! ÅÅÅH!!!

Jag har bestämt mig.. Jag drar från Sverige om ca ett år. Får se om syskonen bor kvar i norge för jag känner att jag kanske kommer ändå! Bo i norge, komma bort från allt! de skulle va fett skönt! men alla mina underbara vänner får komma och hälsa på när de vill, plus att jag kommer hem! De känns bra! Jag blir fan glad när ja tänker på de! :D